skip to Main Content

Saumalaakso Oy – lisää ikää julkisivulle.

Saumalaakso on vuonna 1986 perustettu saumaukseen ja saumaustarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Suoritamme ammattitaidolla myös betonikorjaukset, huoltomaalaukset sekä muut julkisivujen korjaustyöt. Tarjoamme urakoimiimme kohteisiin myös kattavat huoltosopimukset.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueella, mutta olemme tehneet uusintasaumaus, elementtisaumaus ja tiivistystöitä laajasti, Oulua myöten. Saumalaakso Oy:n toimipiste sijaitsee Helsingissä, Saumalaakso Oy Länsi-Suomella on toimipiste Turussa ja Saumalaakso Oy Pirkanmaalla Nokialla. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa maamme johtavista rakentajista ja rakennuttajista. Uusintasaumausten ja korjaussaumausten puitteissa toimimme yhteistyössä monien isännöitsijä- ja suunnittelutoimistojen kanssa.

Yrityksemme työllistää yli 60 ammattitaitoista asentajaa ja 12 toimihenkilöä. Luotamme ja olemme ylpeitä suomalaisesta työvoimastamme. Oman työn osuus on ~92 %. Sen takia onkin luonnollista, että olemme Suomalaisen Työn Liiton -jäsenyritys. Merkkinä kotimaisesta palvelusta Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta. Yhteenlaskettu liikevaihtomme oli 28.2.2022 päättyneellä tilikaudella noin 7,07 milj. euroa. Yrityksemme on alamme suurin.

Vuosikymmenien kokemus on tuonut yrityksellemme osaamista, mitä on vaikea rahassa mitata. Siksi me mittaammekin sitä asiakkaidemme luottamuksella. Toimintavuosien aikana olemme saumanneet yli 7000 työkohdetta, joista 25 urakkaa maamme rajojen ulkopuolelta.

Uusintasaumaus, elementtisaumaus ja korjaussaumaus sekä materiaalit kehittyvät jatkuvasti. Vastuullinen elementtisaumausyritys huolehtii työn jäljen lisäksi ympäristöstä. Tästä syystä saumaustuotteemme on pakattu muovipussien sijaan kierrätyspahvilaatikoihin. Saumaustuotteiden kehittyessä myös uusintasaumaus, elementtisaumaustyö ja julkisivusaneeraus muuttuvat. Vettä ja likaa hylkivät julkisivupinnoitteet ja julkisivuaineet tulevat korvaamaan perinteiset saumausmassat. Tilalle ovat jo tulleet paisuvat elementtisaumausnauhat.

Saumalaakso Oy kehittyy alansa mukana. Vaikka menetelmät ja materiaalit muuttuvatkin, luotamme jatkossakin vanhaan menestysreseptiimme. Laaja kokemus, korkealuokkaiset ja tutkitut saumausmateriaalit sekä kokenut henkilökunta ovat luoneet meille luotettavan maineen, johon pitkäaikaiset asiakkaamme luottavat. Saumalaakso Oy tarjoaa parasta uusintasaumausta, elementtisaumausta ja julkisivusaneerausta parhaassa AAA -luottoluokassa.

Back To Top