skip to Main Content

Julkisivupesut, kattopesut ja käsittelyt

Puhdistamme ja tuhoamme julkisivupinnoille ja katoille kertyneen lian ja mikrobikasvuston. Käsittely sopii puu-, tiili-, betoni-, harkko-, muovi- ja peltipinnoille.

Julkisivujen pesun ja käsittelyn edut:

  • suojaa pinnat haitallisista mikrobikasvustoista
  • ehkäisee puun lahoamista
  • lisää asuinmukavuttaa
  • nostaa asuntojen arvoa 

Ajoissa tehty julkisivujen tai katon pesu säästää selvää rahaa. Haitallinen lika ja mikrobikasvusto vie julkisivuilta ja katoilta laskennallista käyttöikää jopa vuosikymmenillä.

Käytämme ainoastaan laadukkaita, turvallisia ja myrkyttömiä tuotteita.  Ne on valmistettu perinteitä ja ympäristöarvoja kunnioittaen.

Saumalaakso Oy on Julkisivuyhdistyksen jäsenliike

Julkisivuyhdistys on vuonna 1995 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää julkisivuje esteettistä ja teknistä rakentamistapaa. Yhdistys pyrkii myös edistämään selkeiden määräysten ja ohjeiden aikaansaamista sekä käyttökelpoisten rakenneratkaisujen kehittämistä julkisivurakentamiseen.

Alan koulutuksen kehittäinen, ajankohtaisen tiedon julkaiseminen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistäminen ovat myös yhdistyksen tavoitteita.

Yhdistyksen jäsenet edustavat monipuolisesti alalla toimivia teollisuus-, urakoitsija- ja suunnitteluyrityksiä sekä tutkimuslaitoksia, rakennuttajia ja kiinteistönomistajia.

Yhdistyksellä on lähes sata jäsentä.

Teksti ja lisätietoa: http://www.julkisivuyhdistys.fi/

Back To Top