skip to Main Content

Saumalaakson palveluihin kuuluu myös julkisivusaneeraukset

Julkisivusaneeraus on usein yksi taloyhtiöiden merkittävimmistä investoinneista. Laadukkaasti tehty ja toteutettu julkisivusaneeraus palauttaa kohteen entiseen kuntoon ja lisää asuinmukavuutta sekä asuntojen arvostusta.

Oman työn osuus on urakoidessamme lähes poikkeuksetta 100%. Teemme julkisivujen saneeraukset alusta loppuun. Julkisivusaneerausprosessi suunnitellaan huolellisesti ennen toteuttamista. Näin julkisivusaneerauksesta saadaan mahdollisimman laadukas lopputulos, joka pysyy budjetissa.

Espoolainen taloyhtiö sai uudet elementtisaumat. Samalla pesimme ja maalasimme julkisivun. Lopputuloksena erittäin näyttävä ja edustava julkisivu.

Saumalaakso on Suomen Julkisivu-Urakoitsijat Ry:n jäsenyritys

Suomen Julkisivu-Urakoitsijat Ry (SUJU) on julkisivurakentamisen asiantuntija. Yhdistyksen tarkoitus on jäsentemme edunvalvonta, koulutus ja julkisivukorjausalan kehittäminen sekä laadun parantaminen.

Yhdistyksemme on ollut merkittävällä osalla kunnostamassa kansallisomaisuuttamme. Viimeisen 19 vuoden aikana (1994-2014) Suju:n jäsenet ovat korjanneet ja pinnoittaneet noin 6,5 milj. m² julkisivuja, tehneet sisämaalaustöitä yli 15 milj. m³ ja kunnostaneet parvekkeita noin 95 000 kpl. Toimiala kattaa laajasti kaikentyyppiset julkisivutyöt korjauksista maalauksiin ja muihin pintatöihin.

Lisätietoa: http://www.suju.fi/

Back To Top