skip to Main Content

Antti Mattila on saumareiden parhaimmistoa

Antti Mattila toimi rakennusalalla ilmastointihommissa ennen saumausalalle siirtymistä. Kymmenisen vuotta sitten hänellä oli edessä muutto Turkuun ja samalla uuden työn etsintä. ”Kaverini Mikko oli töissä silloisella PP-Saumalla. Sitä kautta tulin alalle”, Antti kertoo.

Parasta saumarin hommissa on Antin mielestä se, että saa tehdä töitä käsillään ja nähdä oman työnsä jäljen. ”Ja siihen jälkeen olen yleensä hyvinkin tyytyväinen”, hän virnistää. Nykyään Antti onkin alan parhaimmiston maineessa. ”Otan sen kohteliaisuutena. Koen olevani ihan pätevä näissä hommissa kyllä. En ehkä kaikista nopein, mutta tarkka.”

Saumaajan ammatti sopii Antin mielestä hyvin käsistään taitavalle ihmiselle, jolla on hyvät hermot ja keskittymiskykyä. Tärkeää on myös se, että viihtyy yksinään. ”Pitää olla vähän hermoa, ettei hommat mene hosumiseksi. Yksinään saa myös usein töitä tehdä. Sanoisin, että näihin hommiin soveltuu parhaiten pitkäjänteinen, käsistään taitava heppu”, hän tiivistää.

Saumalaaksoa Antti kuvailee hyväksi työnantajaksi ja työyhteisöksi. Töissä on rento ilmapiiri ja hommat toimii, kuten kuuluukin. Hän ei ole kokenut minkään suhteen ongelmia. Lopuksi hän kiteyttää oivallisesti sen, mikä on työelämässä oleellista. ”Hyvä että on työpaikka, mihin mennä. Jotain mitä tehdä, josta saa hiukan rahaa ja voita leivän päälle. Sehän tässä kai on tärkeintä.”

Haluaisitko meidän työkaveriksemme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai laita avoin hakemus!

Back To Top