skip to Main Content

Saumalaakso mukana tukemassa lasten, nuorten ja aikuisten urheilua

Liikunnan ja urheilun tukeminen on lähellä sydäntämme. Saimme keväällä 2022 olla mukana tukemassa lasten, nuorten ja aikuisten urheilua Lahden Ahkeran järjestämässä Motonet GP Lahti -huippuyleisurheilutapahtumassa ja sen yhteydessä järjestetyssä Charity Golf -hyväntekeväisyystapahtumassa.

25.5.2022 järjestetyssä Motonet GP Lahdessa olivat kisaamassa Suomen yleisurheilun huiput. Tapahtuman järjestäjänä toimi perinteikäs urheiluseura Lahden Ahkera, jonka päätavoite on saada lapset, nuoret ja myös aikuiset innostumaan liikunnasta. Historian toinen Lahden Ahkeran Charity Golf puolestaan järjestettiin Motonet GP Lahden aattona eli 24.5.2022. Hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin rahaa lasten ja nuorten urheilutoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen, sekä tietenkin pelattiin golfia mukavassa seurassa.

Oli hienoa päästä näiden tapahtumien yhteistyökumppanina mukaan tukemaan urheilua ja olla omalta osaltamme pitämässä huolta siitä, että näin hieno toiminta on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Back To Top