skip to Main Content

Ylläpito ja huoltosopimus

Urakoimiimme kohteisiin on mahdollista saada kattava lisäturva. Julkisivusaumauksen materiaalitakuu tuotevalmistajalta on yleisesti 5 vuotta ja työtakuu urakoitsijalta 2 vuotta. Perinteisen kahden vuoden työtakuulle on nyt myös mahdollista saada Jatkoaika -lisäpalvelu.

Jatkoaika -lisäpalvelu antaa huolettomia vuosia julkisivulle jopa kymmeneksi vuodeksi. Huolehdimme vuosittain, että sopimuksessa sovitut asiat ovat kunnossa. Räystäät vetävät, julkisivuille tai katoille ei ole muodostunut haitallista mikrobikasvillisuutta ja se tärkein – saumat pitävät veden siellä missä kuuluvat, eli ulkona.

Jatkoaika -lisäpalvelu säästää rahaa! Korjaamme mahdolliset vauriot jo ennen kuin niistä ehtii syntyä merkittävää haittaa. Käsittelemme julkisivujen ja/tai kattojen pinnat siten, että haitallinen sammal, jäkälä tai mikrobikasvillisuus ei pääse niihin pesimään. Edullinen Jatkoaika -huoltosopimus siirtää mittavat ja arvokkaat julkisivusaneeraukset hamaan tulevaisuuteen.

Miksi huoltosopimus?
Elementtisauman tekninen ikä on normaalisti noin 15-20 vuotta, mutta erityisen aurinkoisissa, avoimissa tai muissa voimakkaille sääolosuhteille alttiina olevissa paikoissa ne voivat menettää ominaisuutensa paljon lyhyemmässä ajassa. Saumat voivat ikääntyä eri aikaan talon eri ilmansuunnilla johtuen erilaisesta säärasituksesta. Mikäli saumausmassa irtoaa elementin pinnasta osittain tai se on halkeillut, se päästää
sade- ja sulamisveden rakenteisiin ja luo riskin vesivahingolle, betonivaurioille ja mahdollisille kosteus- ja sisäilmaongelmille.

Elementtisaumojen kunnon tarkastaminen ja säännöllinen uusiminen ovat talon normaaliksi huolloksi katsottavia toimenpiteitä. Suosittelemme tarkastamaan elementtisaumojen kunnon silmämääräisesti kahdesti vuodessa esim. kevät- ja syystalkoiden yhteydessä.

Me haluamme antaa ammattitaitomme taloyhtiön käyttöön tarjoamalla palvelua, jossa me, Saumalaakson ammattilaiset, tarkastamme julkisivun kunnon ja huolehdimme, että arvokas rakennus toimii suunnitellusti.

KYSY TARJOUS!

Ota yhteyttä:
Anton Panschin
anton@saumalaakso.fi
010 209 7501

 

Back To Top