skip to Main Content

Saumalaakso kehittyy ja kehittää

Saumalaakso Oy on ollut koko sen olemmassaolon ajan vahvasti mukana kehittämässä alaa. Omakohtaista kokemusta alalta olemme keränneet 1970-luvulta alkaen – suoraan työmailta. Erikoisosaamisemme on elementtisaumaus, joka on kapea erikoisala, kirjoitettua tietoa ei ole paljoa tarjolla. Aina olemme halunneet kehittyä ja kehittää. Olemmekin menestyksekkäästi pysyneet alamme kehityksen ykkösenä. Monet omien alojensa asiantuntijat tulevat hakemaan tietonsa elementtisaumauksesta meiltä. Saumalaaksosta onkin kehittynyt eräänlainen käsite koko alalle. Saumalaakson osaamista on viety myös maailmalle. Olemme olleet kouluttamassa kiinalaisia saumareita ja meitä on pyydetty konsultoimaan elementtisaumauksissa Turkissa ja Intiassa.

Vaikka julkisivusta on vain noin prosentin verran julkisivusaumaa, voidaan ajatella, että oikein tehdyn sauman vaikutus on kuitenkin 99% koko julkisivun tiiveydestä.

Opisto on kehitetty tarjoamaan lisätietoa isännöitsijöille, taloyhtiön asukkaille ja hallituksille, suunnittelijoille, saumareille, sekä kaikille niille, joita kiinnostaa onnistunut työn lopputulos. Julkisivuilla käytettävät rakennusmateriaalit kehittyvät jatkuvasti ja uusia materiaaleja tulee markkinoille jatkuvasti. Oppimisprossesi on jatkuva.

Back To Top