skip to Main Content

Tue suomalaista työtä

Yritykset ympäri Suomen ovat nyt erittäin tukalassa tilanteessa. Palvelujen käyttö ja tuotteiden myynti on vähentynyt ja asiakkaat ovat kaikonneet lähes jokaiselta alalta. Vaikka syy on hyvin ymmärrettävä ja rajoitteet tulevat ihmisten terveyden kannalta tarpeeseen, moni yritys operoi toimintakykynsä rajoilla. Organisaatio toisensa jälkeen on pakotettu aloittamaan yt-neuvottelut lomautusten tai jopa irtisanomisten varalta.

Saumaaminen tapahtuu ulkoseinällä ja näin se ei aiheuta riskejä asukkaille tai työntekijöille. Taloyhtiöiden taloudellisen ostokyvyn pysyessä ennallaan on tarjousten pyytämisellä, sekä töiden aloittamisella suuri merkitys suomessa monen työpaikan ja elannon säilymiseen.

Nyt jos koskaan on tarpeellista pistää kaikki panostus suomalaisen työn ja suomalaisten työpaikkojen eteen. Suomalaisen työn tunnistat helposti Avainlippu-logosta. Avainlippu myönnetään yritykselle, jolla on korkea kotimaisuusaste. Urakoissamme oman työn osuus on lähes poikkeuksetta 100%. Sen takia onkin luonnollista, että olemme Suomalaisen Työn Liiton -jäsenyritys. Merkkinä kotimaisesta palvelusta Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta.

Tuethan siis suomalaista työtä mahdollisuuksien mukaan. Saumalaakso kiittää omasta ja muiden suomalaisten toimijoiden puolesta!

Tilaa saumojen maksuton tarkastelu >

Back To Top