skip to Main Content

Saumalaakso tiivistää yhteistyötä Tremco Illbruckin kanssa

Saumalaakso vaatii materiaalitoimittajilta markkinoiden parhaimpia tuotteita, luotettavaa toimitusvarmuutta ja kestävän kehityksen arvoja. Meille kelpaa vain paras!

Nyt olemme valinneet uudeksi pääyhteistyökumppaniksemme elastisten julkisivusaumausmassojen osalta tiivistys- ja saumaustuotteiden ammattilaisen Tremco CPG Europen. Tremco CPG Finland on toiminut pääasiallisena palokatkotuotteiden toimittajanamme Nullifire-tuotteiden osalta. Yhteistyön tiivistämiseen vaikutti ennen kaikkea yrityksen vahva panostus tuotekehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen. Tremco CPG Europen illbruck-brändin tuotteet ovat edelläkävijöitä turvallisuudessa, laadussa ja kestävyydessä. Tremco CPG, maailmanlaajuisena sekä nuorekkaana yrityksenä, täyttää illbruckin tuotteilla tämän päivän vaatimukset ja osaa vastata tulevaisuuden rakentamiseen ja ympäristöhaasteisiin.

illbruckin tuotevalikoima on huomattavan laaja. Tuotevalikoimaan kuuluu niin sisäkäyttöön tarkoitetut M1 ja EC1+ – kuin kemikaalikestoa vaativat ja suurta liimauskykyä vaativat massat – aina edistykselliseen paisuvanauhateknologiaan asti. Julkisivumassojen varastovärien valikoima on markkinoiden laajin. illbruckin SP-teknologia ts. hybridipolymeeri-teknologia on edistyksellistä tekniikkaa, jossa on valittuna perinteisen polyuretaanimassojen sekä silikonimassojen parhaat ominaisuudet, saavuttaen optimaalisimman tartunnan ja säänkestokyvyn. Markkinoilla yleisimmin esiintyvien polyuretaanien sijaan illbruck turvautuu hybridipolymeereihin, jotka ovat tutkitusti ensin mainittuja turvallisempia. Polyuretaanien raaka-aineina käytettävä isosyanaatti saattaa aiheuttaa lähikosketuksessa hengitystieoireita (kuten astmaa) ja iho-ongelmia ja on näin myös asentajille sekä asennuksen aikana aineiden lähikontaktiin joutuneille huomattavasti haitallisempaa. Hybridipolymeereillä puolestaan ei ole havaittu terveyshaittoja.

Alamme suurimpana suomalaisena toimijana tahdomme tarjota asiakkaillemme ainoastaan parasta jokaisella osa-alueella. Tuotteiden kestävyyden lisäksi meille on hyvin tärkeätä yrityksen vastuullinen toiminta, innovatiivisuus, runsas tuotevalikoima, laadukkuus, turvallisuus, ekologisuus ja hyvä saatavuus.

Tästä on hyvä jatkaa sekä tiivistää yhteistyötä kahden samanlaiset arvomaailmat omaavan yrityksen välillä.

Back To Top