skip to Main Content

Petri vaihtoi timpurin hommat saumaukseen ja palokatkojen asennukseen

42-vuotias Petri on aiemmalta ammatiltaan timpuri. Vajaa vuosi sitten silloisen työnantajan konkurssi ajoi hänet vaihtamaan alaa. ”Perheellisenä on pakko jotain töitä tehdä. Aluksi olin AV-Pinnoitteella. Sitten kaverin kautta tulin Saumalaaksolle, kun täällä aukesi paikka”, Petri kertoo.

Petri tekee Saumalaaksolla palokatkoasennuksia ja saumaustöitä. Työssä parasta on se, että pääsee painamaan urakkaa. ”Urakalla pääsee ihan rahoillekin. Se innostaa tekemään, vaikka tämä onkin ihan eri alaa kuin mitä olen ennen tehnyt ja siksi vielä hiukan hakusessa.” Saumaajan ja palokatkoasentajan ammattia Petri voi suositella oikeastaan kenelle vain. ”Nää hommat sopii melkein kaikille, ketä osaa käsitellä tikkui ja kittei. Aika äkkiä tämän oppii, kun on kärsivällisyyttä.”

Saumalaaksolla Petri on viihtynyt erinomaisesti. Hän pitää erityisesti siitä, että työntekijät otetaan huomioon. ”Täällä on tosi hyvä henki. Työntekijää ei jätetä hätään. Jos tarvitaan jotain apua, niin silloin autetaan. Ymmärretään, jos on jotain huolia.” Myös työkaverit ovat Petrin mielestä mukavia ja ottaneet hänet hyvin vastaan. ”Kaikki, joiden kanssa olen ollut tekemisissä, ovat tosi mukavia ja opettavaisia. Olin alun perin Matin opissa. Hän ja muutkin ovat ohjeistaneet tosi hyvin näihin hommiin.”

Haluaisitko meidän työkaveriksemme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai laita avoin hakemus!

Back To Top