skip to Main Content

Nyt saumataan!

Kuluvan vuoden sesonki on päästy aloittamaan täydellä höyryllä. Suotuisat kevätkelit ovat edesauttaneet urakoiden aloittamista ja runsailta kevätsateilta on vältytty. Toukokuussa on aloitettu täysipainoinen työnteko, joka tulee ainoastaan kiihtymään myöhäiseen kesään saakka. Tarvittavat valmistelut on tehty ja kaikki Saumalaakson saumarit on töiden äärellä. Kesästä on tilauksien valossa tulossa aikaisempien vuosien tapaan työntäyteinen.

Koronavirus ei vaikuta saumaamiseen ja julkisivutöihin – työn touhussa on vain muutama ihminen kerrallaan ja koska työ teetetään omilla asentajillamme, eikä urakoita ketjuteta, ei ylimääräisiin ryhmäkokouksiin tai aiheettomiin ihmiskontakteihin ole tarvetta. Asiakkaamme ovatkin ymmärtäneet riskittömyyden mainiosti ja luottaneet kiinteistönsä turvallisesti ja vastuullisesti työskenteleviin käsiimme. Jos vielä puntaroit taloyhtiösi saumojen uusimista ja haluat ne ensiluokkaiseen kuntoon, nyt on aika ottaa yhteyttä! Kestävimmätkään saumat eivät vedä vertoja ilmaston ja ympäristön kuluttavalle vaikutukselle. Julkisivusaumat tuleekin tarkistaa säännöllisesti ja uusia vähintään 10-20 vuoden välein. Muistathan hyödyntää Saumalaakson taloyhtiöille tarjoamaa maksutonta kuntotarkastusta: Me tulemme paikan päälle tarkistamaan saumojesi kunnon ja ehdotamme uusintasaumausta vain, jos siihen on perustava tarve.

Saumalaakso näkyy kaupungin kuvassa

Saumalaakso työmiehineen ja telineineen on tuttu näky ympäri Uuttamaata ja Varsinais-Suomea. Olemme tehneet vuosi toisensa jälkeen hyvinkin yksilöllisiä ja eri mittaluokan urakoita. Kuluvanakin kautena saumaamme niin uudis- kuin uusintasaumauskohteita rakennusiältään 1960-2010 ikäisiin kohteisiin. Kattavimman kuvan viime aikojen projekteista ja työntekijöistä onnistumisten takaan saa suositusta Työmaatarinat-sarjastamme.  Käy lukemassa kauden mittaan julkaistuja artikkeleita ajankohtaista-sivultamme.

Tilaa maksuton saumojen tarkastelu ->

Back To Top