skip to Main Content

Hyvää saumaa Tampereella

As Oy Papinkatu 11 Tampereen Kaakinmaalla sai viime syksynä uudet elementtisaumat. Asialla oli Saumalaakso Oy Pirkanmaan Esko Moilanen, joka on tottunut hoitamaan uusintasaumauskohteita yksin. Tällä kertaa saumattavaa oli 1300 metrin verran. Vuonna 1981 rakennetun 7-kerroksisen talon saumat oli uusittu kertaalleen aiemmin.

Noin kuukauden kestänyt saumausurakka oli muuten hyvin tavanomainen, mutta kadun puolen julkisivun muotoillut betonit toivat pientä haastetta. Saumat olivat näissä koristekohdissa noin 15 cm:n syvyydessä, joten niiden irrottaminen oli tavallista vaikeampaa. Pihan puolella taas aidat vaativat jonkin verran venymistä. Urakka meni kuitenkin hyvin ja oli Eskon mielestä varsin mukava. Myös asiakas oli tyytyväinen. ”Valvoja tuumi lähtiessään, että suosittelee meitä muillekin”, Esko kertoo työmaalla saamastaan palautteesta.

Nousujohdetta Pirkanmaalla

Vuosi 2022 oli Saumalaakso Oy Pirkanmaalle nousujohteinen. Tarjouslaskenta ja urakat työllistivät Esko Moilasta koko vuoden. Tarjouksia ja kyselyjä tuli isännöitsijöiltä ja taloyhtiöiltä hyvällä ja kiihtyvällä tahdilla. Pian saattaakin olla tarvetta uudelle työntekijälle. ”Näyttää siltä, että Pirkanmaalla on meille selkeä tilaus. Täällä ei ole ollut tarpeeksi tekijöitä kysyntään nähden. Kun on hyvä ja luotettava toimija, asiakkaat suosittelevat eteenpäin”, Esko kertoo. Hyviä urakoita on siis näillä näkymin tulossa tänä vuonna entistäkin runsaammin.

Back To Top